Tänään on 1, 11, 2014

UUTISET       OSTO / MYYNTI        ARTIKKELIT        ARVOSTELUT        TEE-SE-ITSE        LINKIT        INFO       

 

Menossa mukana:


Äänestys:


Uutiset


Hyvää Joulua! - 24 Dec 2005

Lähettäjä: Mehu

Airsoft Edenin väki toivottaa kaikille mukavaa Joulun aikaa ja muistuttaa, että juuri nyt on se aika vuodesta, kun voi hyvillä mielin lahjoa itseään uusilla pyssyillä.Uutisia - 15 Dec 2005

Lähettäjä: Arkkoni

STAR julkaisi jälleen uusia aseita. Uutuutena tulee kohta G36 -sarja, joka sisältää G36, G36k, SL-8 ja SL-9 pyssyt. G36-sarjan pitäisi ilmestyä myyntiin joulun kieppeillä.
Lisäksi STAR on julkistanut M249- ja L85 -sarjat, jotka ovat jo moniin hongkongilaisiin kauppoihin ilmestyneet.

Hongkongilaiseen WGC:hn on myös ilmestynyt G&G:n RK 104, AK-104 replika, joka ainakin minulle henkilökohtaisesti näyttäisi suhteellisen otolliselta pohjalta RK-95/62 modauksille.
Lisäksi hongkongilaiset kaupat ovat alkaneet myymään Maruin uutta M4 karbiinia. Uudistuksina on ilmoitettu yksiosainen ulkopiippu, LE-mallinen teleskooppitukki sekä metalli vahvikkeet ylärungossa.

Myös eräs uusi valmistaja, SRC on tuonut AR-sarjansa markkinoille. Näitä löytyy monella eri konfiguraatiolla WGC:stä. Aseiden luvataan olevan täysmetallisia rakenteeltaan.Maruin uutuudet julkistettu - 23 Sep 2005

Lähettäjä: Mehu

Tokyo Maruin tulevat julkaisut saavat hymyn kenen tahansa kasvoille. Jo pidempään odotetun pikkusälän, kuten M14-hicapien, sähköpistoolien lisävarusteiden sekä odotettujen AEP -uutuuksien USP:n ja M92F:n lisäksi listalla on paljon muitakin kiinnostavia tuotteita.

Kaasuaserintamalla riehunut Hi-Capa 5.1 saa odotetun seuraajansa. Hi-Capa 4.3 on vajaan tuuman isoveljeään lyhyempi, ja onkin saanut kokonsa mukaan myyvän lisänimen 'Tactical Custom GBB'. Luotettavan koneiston uskotaan olevan sama, ellei sitten männänpään ongelmia ole korjattu täysin. Ulkoisina muutoksina ovat ainakin kiinteä kisko alarungossa, uudenmallinen luisti, lyhyemmät lippaat ja lyhennetty kahvavarmistin, pienempi liipasin, combat-mallinen iskuri sekä pienempi lippaanvapautin, joka vähentää lippaan tarkoituksetonta pudottamista.

Täysikokoisena AEG-uutuutena on uudelleenjulkaisu M4A1 -rynnäkkökivääristä. Ulkoisena erona entiseen malliin on lähinnä aseen LE -tyylinen takatukki, suurempien päivitysten tapahtuessa pinnan alla. Colteista helposti katkeavat rungon korvakkeet on vahvistettu ja temppuileva hop-up -yksikkö on vaihdettu M4 S-Systemin vastaavaan, joten toivoa saattaa, ettei hoppia enää tarvitse jatkuvasti säätää.

Kiinnostavimmat uutuudet sijoittuvat myös sähköaseiden saralle. Tutut termit AEG ja AEP saavat kaverikseen uuden ACM:n, joka tulee sanoista Electric Compact Machinegun, tarkoittaen kuitenkin konekiväärin sijasta konepistoolia. Ensimmäiseen julkaisuun tulee neljä elokuvista ja peleistä tuttua asetta, M10A1, VZ61, TMP sekä hieman vieraampi MP7.

Ensimmäisiä uutuuksia odotellaan joulumarkkinoille, ja nähtäväksi jääkin täyttääkö Marui kuulapyssy-sankareiden odotukset yhä uudelleen.

Kuva uutuuksista löytyy UKASC:n kotisivulta.UTG MP5 - 05 Sep 2005

Lähettäjä: Arkkoni

Julkisuuteen on levinnyt muutamia kuvia uudesta UTG MP5 moottoripyssystä. Aseesta ei ole kovin hirmuisesti tietoa, mutta tiedettävästi se on kopio Maruin vastaavasta. Pakettiin luvataan kaksi lipasta ja kaksi takatukkia, hinnan ollessa huikeat 115 dollaria! Myös muuta rompetta näytepaketista löytyy, mutta niiden kohtalosta tulla myyntipakettiin ei ole sen kummempaa tietoa.

Linkki kuviin.

Allekirjoittanut ainakaan ei voi uskoa sadan taalan laatuun, mutta pakkohan tuollainenkin on tarkastaa kunhan ne myyntiin ilmestyvät.Tmi. Hi-Flow - 29 Aug 2005

Lähettäjä: Mehu

Vasta pari viikkoa sitten toimintansa aloittanut Upgrade Airsoft muutti nimensä patentti- ja rekisterihallituksen pyynnöstä. Nyt virityspalveluita hoidetaan Tmi. Hi-Flow -nimen alla.

Luonnollisesti myös jo huollettujen aseiden takuu säilyy, vaikka kuitti olisi tehty Upgrade Airsoftin nimellä.

Siirtymävaiheen aikana käytetään edelleen vanhaa sähköposti- ja kotisivuosoitetta.Upgrade-Airsoft - 14 Aug 2005

Lähettäjä: Mehu

Joensuulainen Juho "Carbine" Ala-Jääski jalosti jo pitkään pyörittämänsä airsoft-aseiden viritys- ja korjauspalvelut toiminimeksi asti. Upgrade-Airsoft on aivan uusi, omistajan kotona toimiva yritys, joka hoitaa sähkö-, kaasu- ja jousitoimisten huoltoa ja viritystä. Kokemusta asentajalta airsoft-aseista löytyy viiden vuoden ajalta, sisältäen suuria custom-projekteja ja perinpohjaista perehtymistä aseiden toimintaan.

Ylläpito suosittelee Upgrade-Airsoftia täysin varauksetta! Carbine on pitkään airsoft-piireissä pyörinyt, luotettava ja asiansa osaava mies. Työn laatuun luotan ehdottomasti enemmän kuin Nemesiksen virityspalveluun (jota en siis suinkaan tässä hauku).
Itse asiassa kunhan UPS toimittaa oman Western Armsin 5" Infinity Expert SCW -pistoolini viriosineen, lähetän aseen Carbinelle säädettäväksi ja customoitavaksi, että yli 750 euron arvoinen paketti saa arvonsa mukaisen kohtelun.Tulevaa uutta - 14 Aug 2005

Lähettäjä: Mehu

Uusien julkaisujen saralla on ollut pitkän aikaa hiljaista. Nyt kuitenkin aseita on alkanut ropisemaan roppakaupalla.

KSC jatkaa menestyksekästä kaasuasesarjaansa M1911A1:n, SIG P226:n ja H&K USP .45:n verran. Maruin uusi AEP, Beretta M93r on saapunut jo nopeimpien kauppojen hyllyille. Myös STAR:n ja G&G:n valmistamat UMP -variaatiot ovat molemmat pian kauppojen hyllyillä.Uutista - 14 Aug 2005

Lähettäjä: Arkkoni

FPJ6 on nyt sitten pelattu, pelissä oli todella hauskaa vaikka meninkin sössimään hommat omalta osaltani melko pahasti. Tarkka osallistuja määrä jäi mysteeriksi, mutta omalta arvioltani yli 100 pelaajaa oli. Kiitokset LEKAlle tästäkin pelistä. Mikäli joku sattui löytämään m16-sarjan regulippaan ranger-platella, ilmoittakoot löydöstään mehu@airsoft-eden.com.<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

© Airsoft Eden